Print this entry

DIENSTEN EN ACTIVITEITEN

Agenda | als u hier klikt krijgt u de volledige agenda van de gemeente Eindhoven met de tijden van de diensten. U treft hier ook een aankondiging aan van de activiteiten voor de huidige periode, samen met een korte beschrijving. Voor meer info over de coronamaatregelen, zie hier.

Adventviering voor het hele gezin | Michaëlkerk, zondag 29 november 16.30 uur
Het begin van de wintertijd, tijd van stilte, verwachting… Met een verhaal en veel kleine lichtjes die de naderende duisternis verlichten, beginnen wij de weg naar het Kerstfeest voor te bereiden.

Kroniek: Michaëlkerk 50 jaar
Meer informatie over de kroniek vindt u hier.

DOORLOPENDE ACTIVITEITEN

Aurora studie- en gespreksgroep voor jonge(re) mensen | Michaëlkerk, donderdagen 5 november, 3 december om 20.00 uur. Meer informatie bij Marie-Hélène van Tol, mhtolh@online.nl.

Oudergroep Eindhoven, voor ouders met nog jonge kinderen | Woensdagen 7 oktober, 4 november en 2 december om 19.30 uur. Meer informatie en aanmelding bij Elsa Leverington, e.m.leverington@live.nl, 06-15 43 8135, of bij Marie-Hélène van Tol, mhtolh@online.nl.

Studiegroep met ouders van de Vrije School Brabant  | Nuenenseweg 6, Eindhoven, donderdagen 29 oktober en 26 november om 20.00 uur.  Meer informatie bij Eva Buis, maison-crouton@hotmail.com, 06-1713 1333, of bij Marie-Hélène van Tol, mhtolh@online.nl.

Gemeentebericht | indien u zich als belangstellende wilt aanmelden en het gemeentebericht wilt ontvangen, kunt u dit aanvragen bij het secretariaat. Gelieve een keuze aan te geven tussen post en email.

(De “Agenda” die u helemaal rechts in de menubalk hierboven ziet bevat alleen de activiteiten die ook interessant zijn op landelijk niveau.)