DIENSTEN EN ACTIVITEITEN

Agenda | als u hier op gemeente-agenda klikt krijgt u de volledige agenda van de gemeente Eindhoven met de tijden van de diensten. U treft hier ook een aankondiging aan van de activiteiten voor de huidige periode, samen met een korte beschrijving.

Concert in de Michaëlkerk | Concert door Ewout Mahler, zondag 17 februari 2019 na de mensenwijdingsdienst, ca 12.00 uur. Op het programma o.a. werken van  Telemann, Khachaturian, Biber en Ysaye.

DOORLOPENDE ACTIVITEITEN

Tuintjes | Michaëlkerkvier keer per jaar zijn er ‘tuintjes’ voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Voor meer informatie kunt u hier klikken. Het eerstvolgende tuintje is het Paastuintje op 2e Paasdag, maandag 22 april, 16.30 uur.

Aurora studie- en gespreksgroep voor jonge(re) mensen | Michaëlkerk, donderdag 14 februari, 7 maart, 11 april, 9 mei om 20.15 uur. Aurora vervolgt het nieuwe studie- en gespreksjaar voor mensen in de leeftijdsfase met opgroeiende kinderen. We gaan door met het boek ‘De christelijke inwijding en de mysteriën van de oudheid’. Meer informatie bij Marie-Hélène van Tol, mhtolh@online.nl.

Moedergroep Eindhoven, voor ouders met nog jonge kinderen | Woensdagen 20 februari, 20 maart, 17 april, 22 mei om 20.00 uur. Meer informatie en aanmelding bij Elsa Leverington, e.m.leverington@live.nl, 06-15 43 8135, of bij Marie-Hélène van Tol, mhtolh@online.nl.

Studiegroep met ouders van de Vrije School Brabant  | Nuenenseweg 6, Eindhoven, donderdagen 21 februari, 21 maart, 18 april, 16 mei om 20.00 uur.  Vanuit de Vrije School Brabant is in september 2017 een maandelijkse studiegroep gestart met ouders van de school. De groep koos voor het samen lezen en bespreken van de voordrachtencyclus van R. Steiner ‘De kringloop van het jaar’. Meer informatie bij Eva Buis, maison-crouton@hotmail.com, 06-1713 1333, of bij Marie-Hélène van Tol, mhtolh@online.nl.

Gemeentebericht | indien u het gehele Gemeentebericht wilt ontvangen kunt u dit aanvragen bij het secretariaat. Gelieve een keuze aan te geven tussen post en email.

(De “Agenda” die u helemaal rechts in de menubalk hierboven ziet bevat alleen de activiteiten die ook interessant zijn op landelijk niveau.)