Print this entry

DIENSTEN EN ACTIVITEITEN

Agenda | als u hier klikt krijgt u de volledige agenda van de gemeente Eindhoven met de tijden van de diensten. U treft hier ook een aankondiging aan van de activiteiten voor de huidige periode, samen met een korte beschrijving.

Jubileum: Michaelkerk 50 jaar  | zondag 22 december, 10.45 uur
Zondag 22 december vieren we dat onze gemeente 50 jaar geleden naar het huidige gebouw, de Michaëlkerk, is gegaan en daar haar ontwikkeling verder kon doormaken. In verband met de Kersttijd vlak daarna is het programma bescheiden, maar wel feestelijk!
10.45 uur: Mensenwijdingsdienst
Vanaf 12.20 uur:
–  Sprekers: John van Dam, Ignaz Stegeman, Myriam Driesens
–  Een blik op de gemeentegeschiedenis – Muziek
–  Lunch (vanaf ongeveer 13.30 uur)

DOORLOPENDE ACTIVITEITEN

Tuintjes | Michaëlkerkvier keer per jaar zijn er ‘tuintjes’ voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Voor meer informatie kunt u hier klikken. Het eerstvolgende tuintje is het Adventstuintje dat in een nieuwe vorm gevierd wordt op zondag 1 december, 16.30 uur.

Aurora studie- en gespreksgroep voor jonge(re) mensen | Michaëlkerk, donderdag 7 november om 20.00 uur. Aurora vervolgt het nieuwe studie- en gespreksjaar voor mensen in de leeftijdsfase met opgroeiende kinderen. We gaan door met het boek ‘De christelijke inwijding en de mysteriën van de oudheid’. Meer informatie bij Marie-Hélène van Tol, mhtolh@online.nl.

Moedergroep Eindhoven, voor ouders met nog jonge kinderen | Woensdag 13 november om 19.30 uur. Meer informatie en aanmelding bij Elsa Leverington, e.m.leverington@live.nl, 06-15 43 8135, of bij Marie-Hélène van Tol, mhtolh@online.nl.

Studiegroep met ouders van de Vrije School Brabant  | Nuenenseweg 6, Eindhoven, donderdag 14 november om 20.00 uur.  Vanuit de Vrije School Brabant is in september 2017 een maandelijkse studiegroep gestart met ouders van de school. De groep koos voor het samen lezen en bespreken van de voordrachtencyclus van R. Steiner ‘De kringloop van het jaar’. Meer informatie bij Eva Buis, maison-crouton@hotmail.com, 06-1713 1333, of bij Marie-Hélène van Tol, mhtolh@online.nl.

Gemeentebericht | indien u het gehele Gemeentebericht wilt ontvangen kunt u dit aanvragen bij het secretariaat. Gelieve een keuze aan te geven tussen post en email.

(De “Agenda” die u helemaal rechts in de menubalk hierboven ziet bevat alleen de activiteiten die ook interessant zijn op landelijk niveau.)