Print this entry

DIENSTEN EN ACTIVITEITEN

Agenda | als u hier klikt krijgt u de volledige agenda van de gemeente Eindhoven met de tijden van de diensten. U treft hier ook een aankondiging aan van de activiteiten voor de huidige periode, samen met een korte beschrijving.

Jeugdwijding in de Beersche Hoeve, 5 april, aanvang 10.30 uur, (rond 10.00 uur aanwezig zijn)
Tweede Paasdag zijn wij welkom op de Beersche Hoeve bij René Groenen en Gineke de Graaf. Daar zal de Jeugdwijding zijn. Wij doen dit hier opdat zoveel mogelijk mensen kunnen deelnemen. De Jeugdwijding meemaken is ook bijzonder wanneer je zelf geen kinderen in die leeftijd hebt. Tijdens de Jeugdwijding wordt het zoeken naar de Trooster in het leven belangrijk. Hoor je ook als volwassene die woorden opnieuw, dan kan dat een impuls worden voor je eigen verdere weg. Je kunt je vragen: kan ik opnieuw verjongingskrachten laten werken in mijn lot?
Adres: Baesterdijk5, 5091 RA Oostelbeers.
Eventueel is er kinderoppas mogelijk voor kinderen die jonger zijn dan de Jeugdwijdelingen. Na afloop zullen we – naar mogelijkheid – samen lunchen. Neem zelf mee: Eigen lunch (soep verzorgt de gemeentecommissie). Stoel, soepkop, kop, bestek. Afhankelijk van het weer warme kleding en een kruik.

Paasviering voor het hele gezin| Michaëlkerk, maandag Tweede Paasdag, 5 april, 16.00 uur
Vanaf 16.00 zijn kinderen van 4 tot 10 jaar met hun begeleiders welkom voor een paasviering. We zingen Paasliedjes. We zien een prachtig bloeiende lentetuin. In die tuin is een geheimzinnige grot. Welke ontmoeting zal daar zijn?
Aanmelden bij Truus Geurts: truus@mesmanteksten.nl

 

DOORLOPENDE ACTIVITEITEN

Aurora studie- en gespreksgroep voor jonge(re) mensen | Michaëlkerk, donderdagen 4 maart om 20.00 uur. Op 4 maart beginnen we het evangelie naar Markus te bestuderen. Meer informatie bij Marie-Hélène van Tol, mhtolh@online.nl.

Oudergroep Eindhoven, voor ouders met nog jonge kinderen | Michaëlkerk, woensdag 3 maart om 19.30 uur. Meer informatie en aanmelding bij Elsa Leverington, e.m.leverington@live.nl, 06-15 43 8135, of bij Marie-Hélène van Tol, mhtolh@online.nl.

Steiner Leesgroep voor ouders/leerkrachten van een Vrije School  | Michaëlkerk, donderdagen 25 maart, 29 april, 27 mei om 20.00 uur.  Meer informatie bij Marie-Hélène van Tol, mhtolh@online.nl.

Gemeentebericht | indien u zich als belangstellende wilt aanmelden en het gemeentebericht wilt ontvangen, kunt u dit aanvragen bij het secretariaat. Gelieve een keuze aan te geven tussen post en email.

(De “Agenda” die u helemaal rechts in de menubalk hierboven ziet bevat alleen de activiteiten die ook interessant zijn op landelijk niveau.)

Voor andere antroposofische activiteiten in de regio: klik hier