Gemeente-agenda

by admin | 14 juni 2012 11:32

DIENSTEN EN ACTIVITEITEN

Agenda | als u hier[1] klikt krijgt u de volledige agenda van de gemeente Eindhoven met de tijden van de diensten. U treft hier ook een aankondiging aan van de activiteiten voor de huidige periode, samen met een korte beschrijving. Voor meer info over de coronamaatregelen, zie hier[2].

Michaelbijeenkomst | vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 oktober. De jaarlijkse Michaelbijeenkomst heeft deze keer als thema: religie en gezondheid. Meer informatie is te vinden in de flyer die komende zomer verschijnt.

Kroniek: Michaelkerk 50 jaar
Meer informatie over de kroniek vindt u hier.[3]

DOORLOPENDE ACTIVITEITEN

Aurora studie- en gespreksgroep voor jonge(re) mensen | Michaëlkerk, donderdagen 4 juni, 25 juni en 3 september om 20.00 uur. Meer informatie bij Marie-Hélène van Tol, mhtolh@online.nl.

Oudergroep Eindhoven, voor ouders met nog jonge kinderen | Woensdagen 10 juni en 2 september om 19.30 uur. Meer informatie en aanmelding bij Elsa Leverington, e.m.leverington@live.nl, 06-15 43 8135, of bij Marie-Hélène van Tol, mhtolh@online.nl.

Studiegroep met ouders van de Vrije School Brabant  | Nuenenseweg 6, Eindhoven, donderdagen 18 juni en 17 september om 20.00 uur.  Meer informatie bij Eva Buis, maison-crouton@hotmail.com, 06-1713 1333, of bij Marie-Hélène van Tol, mhtolh@online.nl.

Gemeentebericht | indien u zich als belangstellende wilt aanmelden en het gemeentebericht wilt ontvangen, kunt u dit aanvragen bij het secretariaat[4]. Gelieve een keuze aan te geven tussen post en email.

(De “Agenda” die u helemaal rechts in de menubalk hierboven ziet bevat alleen de activiteiten die ook interessant zijn op landelijk niveau.)

Endnotes:
  1. hier: https://eindhoven.christengemeenschap.nl/files/AGENDA_2020_06_Website.pdf
  2. hier: https://eindhoven.christengemeenschap.nl/files/corona-brief-aan-de-gemeente-25-_3_2020_v2.pdf
  3. hier.: https://eindhoven.christengemeenschap.nl/nieuws/kroniek/
  4. secretariaat: mailto:s.v.kwarten@gmail.com

Source URL: https://eindhoven.christengemeenschap.nl/gemeenteberichten/