Michaelbijeenkomst Eindhoven: Sterrenwereld – Planetenwereld

Kaart wordt geladen...

Datum en tijd:
Datum(s) - 27/09/2019 - 29/09/2019
20:00

Categorie


Peter Evers komt naar Veldhoven toe om ons mee te nemen in zijn enthousiasme en kennis over de sterrenwereld. Hij is al meer dan 25 jaar leerkracht aan de Vrije school in Venlo. Daarbij doet hij veel studie naar de verhouding van de sterren tot de mens. Hij geeft planetentypologie op het atelier voor ouders, dynamische astronomie op het instituut voor Biografiek, verzorgt nascholingsdagen, en werkt met groepen en individueel met mensen aan de hand van hun prenatale dynamische horoscoop.

Op vrijdag benaderen we onze relatie met de sterren meer vanuit karmisch perspectief. Tijdens ons leven bouwen wij onze Geestkiem op, en gedurende ons leven tussen dood en geboorte onze vier wezensdelen. We zullen zien hoe ons leven nu in relatie staat tot het opbouwen van ons vierledig lichaam in de geestelijke wereld.

Op zaterdag gaan we met elkaar de bewegingen van de planeten samen lopen en ervaren. We zullen hun bewegingen zowel heliocentrisch als geocentrisch benaderen. Door deze dynamische karakterisering wordt de wil der goden beleefbaar.

Op zondag houdt Marie-Hélène van Tol een slotbeschouwing.

Op zaterdag en zondag worden de activiteiten voorafgegaan door een Mensenwijdingsdienst.

Zie hier het uitgebreide programma en andere informatie