DIENSTEN EN ACTIVITEITEN

Agenda | als u hier op gemeente-agenda klikt krijgt u de volledige agenda van de gemeente Eindhoven met de tijden van de diensten. U treft hier ook een aankondiging aan van de activiteiten voor de huidige periode, samen met een korte beschrijving.

Michaëlbijeenkomst | Michaëlkerk, vrijdag 29, zaterdag 30 sept en zondag 1 oktober 
De jaarlijkse Michaëlbijeenkomst heeft deze keer als thema: De mens als een verbindend en evenwicht scheppend wezen. Voor meer informatie, zie hier.

Nieuwe kinderen in de zondagsdienst voor de kinderen | Michaëlkerk, zondag 8 oktober, 9.15 uur, voorbereiding zaterdag 7 oktober 16.00 uur in de kerk. Graag aanmelden, uiterlijk op donderdag 5 oktober, bij Myriam Driesens, myriam@mdriesens.nl.

DOORLOPENDE ACTIVITEITEN

Tuintjes | Michaëlkerkvier keer per jaar zijn er ‘tuintjes’ voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Voor meer informatie kunt u hier klikken. Het eerstvolgende tuintje is het Michaëltuintje op zondag 1 oktober, 16.30 uur. Het adventstuintje vindt plaats op zondag 3 december, 16.30 uur.

Aurora studie- en gespreksgroep voor jonge(re) mensen | Michaëlkerk, donderdag 12 oktober, 9 november, 14 december om 20.15 uur. Aurora begint aan een nieuw studie- en gespreksjaar voor mensen in de leeftijdsfase met opgroeiende kinderen. We beginnen aan een nieuw boek: ‘De christelijke inwijding en de mysteriën van de oudheid’. Dat is de Nederlandse vertaling van het boek van Rudolf Steiner: ‘Das Christenstum als mystische Tatsache’. Hierin laat hij zien hoe het Christendom voortbouwt op oude mysteriën, hun vervulling is, maar tegelijkertijd ook iets nieuws brengt. Meer informatie bij Myriam Driesens, myriam@mdriesens.nl, 040-222 1009.

Vader-moedergroep Tilburg | in oktober 2015 is een nieuwe werk- en gespreksgroep gestart voor ouders met nog jonge kinderen. Eerstvolgende data: woensdagen 25 oktober, 29 november om 20.00 uur. Meer informatie bij Christina Karenovics, 013 543 8778, christina@karenovics.com of bij Myriam Driesens.

Moedergroep Eindhoven, voor ouders met nog jonge kinderen | Michaëlkerk, woensdagen 11 oktober, 15 november, 20.00 uur. Meer informatie en aanmelding bij Elsa Leverington, e.m.leverington@live.nl, 06-15 43 8135 of bij Myriam Driesens, myriam@mdriesens.nl, 040-222 1009

Gemeentebericht | indien u het gehele Gemeentebericht wilt ontvangen kunt u dit aanvragen bij het secretariaat. Gelieve een keuze aan te geven tussen post en email.

(De “Agenda” die u helemaal rechts in de menubalk hierboven ziet bevat alleen de activiteiten die ook interessant zijn op landelijk niveau.)